Commissaris van de Koning in Groningen brengt bezoek aan Finn en TCE Gofour en ontvangt fles Eulie oet Grunn

Afgelopen donderdag bracht Commissaris van de Koning in Groningen drs. Max van den Berg, een bezoek aan de TCE dochterondernemingen Finn en TCE Gofour in het Groningse Stadskanaal.

Aanleiding voor zijn bezoek was de overwinning in een verkiezing eerder dit jaar van Finn en TCE Gofour directeur Peter van der Klok met de Bio Product Processor (www.bioproductprocessor.com), waarin de BPP als beste Groninger idee voor duurzame energie verkozen werd. Naar aanleiding van deze overwinning zal Peter van der Klok eveneens later dit jaar tijdens de Duurzame Dinsdag (1 september) in Den Haag zijn BPP innovatie presenteren.

Tijdens zijn bezoek, bezocht Max van den Berg zowel de fabriek van Finn als de assemblage locatie van de Bio Product Processor van TCE Gofour. Er was tijd voor gesprekken met diverse medewerkers alsmede voor een rondleiding door de BPP.

Aansluitend had Finn en TCE Gofour directeur Peter van der Klok nog een verassing voor Max van den Berg en zijn medewerkers in petto. Ze gingen allen naar huis met een fles Eulie oet Grunn koolzaadolie voor dressing, bakken en braden.